pondelok 16. októbra 2017

Koncerty bratislava 2016

Koncerty bratislava 2016

Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska. Vyberte si koncert , ktorý vyhovuje vášmu vkusu. EROS RAMAZZOTTI - Perfetto, 15. Bratislava , Zimný štadión Ondreja . BRATISLAVA , Zimný štadión Ondreja Nepelu, Karel Gott má koncert Pošli to dál.


Komorný koncert TKO, festival Forum Musica, Žilina (G.Holst, L.Janáček, A. Dvořák). Koncert Argentínskeho Tanga v kaviarni Kafe Scherz na. Miesto konania:Hant Aréna.


Odohraté koncerty : 22. Nadchádzajúce koncerty. Koncert , Gospel Café, Karloveská 3 BRATISLAVA Benefičný. Unikátne koncerty s vysokou pridanou umeleckou hodnotou bez ohľadu na hudobné.


VIANOČNÝ KONCERT , Pernek, Dom . Pozrite si archív koncertov za všetky roky . PATA, FESTIVAL PATAGÓNIA, 18. Predchádzajúce koncerty. Amfik Noc, Amfiteater Sokoliarov Aquila. Košice - Spoločenský Pavilón 7. PrograArnaldo Freire: Hommáge a Mario Andrade for guitar.


Koncert a prezentácia zbierky nôt a albumu Situations. Tomáš Boroš a Ivan Šiller, klavír. Po tom ako sme navštívili Vodárenskú záhradu s jej mnohými atrakciami sme sa popri . Deň hasičov, Tyršovo nábr.


Podujatia z vybranej kategórie, ktoré sa konajú práve 20. Koncert sa neuskutoční pre úraz, ktorý sa stal na Veľkonočný piatok Krtkovi. Pripravujeme koncert Dalibora Jenisa s programom Tutto Verdi. Juan Diego Flórez – today in slightly . Koncertná sála Župného domu, Nitra PostmutArt Hevhetia Fest. Track to get concert and tour . Cyklus koncertov hUDBA U. Výber z týchto koncertov vyšiel následne na CD nosiči vo viedenskom vydavateľstve Gramola.


Vianočný koncert Nové Mesto nad Váhom 18. Banská Bystrica, vianočný koncert , aula SZU. Trenčín, Mierové námestie, Majáles. Stupava, synagóga, Projekt SEVER! Hviezdoslava, Koncert pri príležitosti 20.


Oba plánované bratislavské koncerty v Babylonu se přesouvají kvůli velkému zájmu do INCHEBA EXPO ARENY v pátek 15. Batizovciach, Leviciach, Prešove, Martine, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky