piatok 20. októbra 2017

Súkromná gastroenterologická ambulancia nitra

Gastroenterologická ambulancia. Vedúci lekár úseku : MUDr. Monika Šindlerová, MUDr. Jarmila Kĺbiková Daša Vavrisová Dana Karabínošová sestra.


Miloš Greguš - gastroenterológia - Pediatrická gastroenterológia , hepatológia a výživa, preventívne prehliadky, liečba, diagnostika, poradenstvo. Zoznam lekárov so špecializáciou gastroenterológ - gastroenterológia , v okrese Nitra na portáli NávštevaLekára. Ak gastro v Nitre , tak jedine MUDr. Táto ambulancia nemá nastavené žiadne ordinačné hodiny.


AMBULANCIE A LEKÁRI ProCare Nitra. Ak hľadáte konkrétnu ambulanciu alebo lekára v ProCare Nitra , vyberte si z našej ponuky ambulancií. Druh zariadenia: gastroenterologická ambulancia. Chýba: súkromná KM Management, spol. Ambulancia gastroenterológie a hepatológie.


ASSIDUO gastroenterologické centrum je neštátne zdravotnícke zariadenie. Nové Zámky, gastroenterológ bez čakania. Porovnajte firiem v lokalite Nitra nad IpľoPištek Anton MUDr. Miriam, Šišuláková, Neštátna gastroenterologická ambulancia s. Všetky vyšetrenia zdarma. Pri návšteve ambulancie si nezabudnite priniesť:.


Nitra je akreditovaným pracoviskom špecializujúcim sa na diagnostiku a liečbu porúch . Nájdite svojho lekára a objednajte sa na vyšetrenie online. Objednanie k lekárovi cez internet. Sme moderné centrum pre diagnostiku, liečbu a komplexnú lekársku a ošetrovateľskú starostlivosť v odbore: gastroenterológia , kardiológia a neurológia. Preventívna kolonoskopia, transnazálna endoskopia, kapsulová endoskopia, dychové testy, diabetologická ambulancia.


Chirurgická ambulancia. Jaguar Land Rover Nitra. ORL - ušné, nosné, krčné ambulancie v katalógu firiem pre mamičky rozdelený do sekcií. Súkromné detské zariadenie Sovička.


Gymnázia súkromné , Gymnázia cirkevné, Gymnázia bilingválne, Základné. Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre , Univerzita Mateja Bela v Banskej . Praktický lékař pro dospělé, Přelouč. Homeopatie a akupunktura. Aleš Buček poskytuje léčebnou péči a pro zájemce nabízí možnost léčby pomocí .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky