piatok 27. októbra 2017

Spoločenská hra pre deti od 6 rokov

Spoločenská hra pre deti od 6 rokov

Hry pre deti od rokov. Pie Face Showdown - zábavná hra. Cardline: Svet zvierat - rodinná hra. Trick Logic Adventure: podložka Lunapark - zábavná hra. Cortex pre deti - zábavná hra.


Ahojte maminky, viete mi prosím poradiť nejakú dobrú zábavnú a možno aj trošku poučnú spoločenskú hru pre dievčatá od rokov ? Spoločenská hra pre ročné dieťa 2. Akú spoločenskú hru pre ročné dieťa? Stolové hry - rokov - Heureka. Máte vybrané filtry: - rokov. Hra - Ubongo Junior 3D. Medzi najobľúbenejšie spoločenské hry patrí nesmrteľné Človeče, nehnevaj sa, ale aj.


Investor je hra pre deti od rokov , taktiež určená pre celú rodinu. Dobble je vynikajúca postrehová hra, určená pre hráčov od veku rokov. Logická hra Červená Čiapočka je určená pre deti od štyroch do siedmich. Je síce určená pre hráčov od rokov , no pokojne si ju môžete . Detská spoločenská hra Dáma Carrousel Janod od rokov. Poslednou hrou je stavanie veže, kde deti stavajú z kociek rôznych veľkostí veže.


Blchy sú jednoduchá spoločenská , zaujímavá hra a preto toľko obľúbená u detí i dospelých. Hračky pre deti od rokov. Sequence Classic spoločenská hra. HRA LITTLE ASSOCIATION. LUDO PARK je súbor jednoduchých spoločenských hier pre deti od rokov.


Určená je pre deti od veku rokov. Rodinná hra pre — hráčov, odporúčaný vek od rokov , čas hry cca minút. U nás nájdete krásne spoločenské hry pre deti , ako aj široký sortiment detských hračiek. Filtre: Vek od rokov ,Vek od rokov ,Vek od rokov. Dobrodružná stolová hra pre - hráčov od rokov.


Preteky zvieratiek, kde si deti môžu sami vyskladať dráhu. Trefl Edukačná hra Malý objaviteľ Svet okolo nás, výrobca Trefl. Dostupnosť: dodanie 4- týždňov.


Svižná spoločenská hra pre – hráčov. Tri kvalitné didaktické hry pre deti už od rokov , ktoré odporúča Asociácia. Ponuka hračiek v kategórii SPOLOČENSKÉ HRY. Zábavná rýchla akčná hra pre deti od rokov.


Moderné spoločenské hry už dávno stratili povesť zábavky určenej len pre malé deti. Naopak, v dnešnej dobe je väčšina hier. Pre jedného a viac hráčov od osem rokov. Desaťminútová hra na precvičenie. Párty Alias (slovenská verzia ). Potrebujete rozbehnúť zábavu?


Ponúkame spoločenské hry rôznych druhov ako sú stolové, kartové, doskové a pre. Pridať do zoznamu želaní.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky