utorok 20. februára 2018

Čínska medicína

Čínska medicína

Skratka TČM znamená jednoducho – tradičná čínska medicína. V Európe sa tento pojem udomácnil len pred pár rokmi a mnohí sa domnievajú, . Tím lekárov a terapeutov so spoločnou víziou: liečiť podstatu . Termín „tradiční čínská medicína “ je velice matoucí, má několik významů. Súčasná chemicky a vysoko technicky orientovaná západná medicína ešte stále má málo.

Existujú však určité prekážky v chápaní tradičnej čínskej medicíny. Víte co znamená zkratka TCM? A více co obnáší tradiční čínská medicína ? Jaké má výhody a limity oproti jiným medicínám, jaké jsou její metody a přístupy léčby. Internetové kníhkupectvo Panta Rhei je tu pre Vás.


V našom knižnom e-shope sa nájde kniha naozaj pre každého. Po každej stránke viac. Recepty a rady tradiční čínské medicíny přinášejí výjimečnou sbírku lidových receptů z nejproslulejší léčitelské tradice světa.

Čínska medicína

Pacienti,kteří se k těmto . Tradičná čínska bylinná zmes. Jednou z nich bola aj tradičná čínska medicína , . Popredný slovenský odborník na tradičnú čínsku medicínu. Balance Clinic - miesto, kde sa moderná medicína stretáva s . Najdôveryhodnejšie sú overené formy liečby, ako napríklad tradičná čínska medicína. Niekoľkotisícročná prax hovorí, že na nej niečo bude.


V tradičnej čínskej medicíne (TCM) je telo vnímané ako krehká rovnováha dvoch protichodných, ale nerozlučných síl: jin (chladný, pomalý či pasívny princíp) a . Vyřešte své zdravotní problémy bylinami a postupy tradiční čínské medicíny a ajurvédy. Dopřejte svému tělu zdravou výživu, přírodní kosmetiku a přípravky . Medicína je vlastne umenie. Je to veda, ktorá sa zaoberá problémami i zdravím.


Stránka venovaná našej ordinácii tradičnej čínskej medicíny na. Produkty sú pre ľahšiu orientáciu rozdelené do . Zo západnej medicíny si vyberajú to, čo sa im hodí, a svojou to vylepšujú. Trápí Vás vleklé zdravotní problémy?

Navštivte webové stránky a zjistěte vše potřebné. Vážení příznivci tradiční čínské medicíny ! Vítejte na domovské stránce Česko- čínského centra tradiční čínské medicíny Fakultní nemocnice Hradec Králové. Liangtse je největší čínské masážní a terapeutické centrum v Praze. Klademe důraz na profesionální servis, unikátní prostředí a maximální komfort, kde se o Vás . Pomáháme každému, kdo pociťuje potíže či disharmonii ve svém těle nebo životě. Pomůžeme i vašemu prostoru, aby . Vítame Vás v obchode s produktmi tradičnej čínskej medicíny.


Náš obchod je prepojený s ordináciou čínskej medicíny a je zameraný hlavne na . Prvé centrum ČÍNSKEJ MEDICÍNY v Banskobystrickom kraji so špičkovým pracoviskom FYZIOTERAPIE využívajúce najmodernejšie a vysoko efektívne metódy . Zažitá praxe velí, že zahraniční lék funguje lépe než medicína domácí. A když jde o léčivo vyloženě cizokrajné, ověřené tisíciletou tradicí a . Zdieľajte tento príspevok, Vyberte si svoju .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky