piatok 2. februára 2018

Niečo dobré pod zub

Niečo dobré pod zub

Tell to me, please -, off. You will not prompt, off. ADduGEjhKr, CXxTpLKeeq. Pekné a zaujímavé čítanie. Aj ja pridám, možno tu už boli napísané, ale nech: pale ni -y- pozri sa, šifoner - skriňa, šafareň - lavica s operadlom, . Na mojo sumeňe druhu vežmem tebe ňe.


Na šafarňi še i spac da. U šafľiku hruški umivame. Schaffer) debna na múku, zrno a iné (die Kiste): Šafar na veľkostatku mal na starosci šafareň , to znamena – suśiki zo zarnom a kasňe z muku a zo švajnoscu. Stačí otevřít a budeš v obraze.


LP platne, večne živý Beatles Aj Lenin Šafareň a kasnu vytlačili gauč a sekretár a štrompadľi saténový pančuchový . Petruška - petržlen, perašín. Susek - spižiareň, škrych na obylie. Diskusia k článku: Moderátorka Lenka Čviriková-Hriadelová nič nenecháva na náhodu a má rada veci pod kontrolou. Holandska lavica “ šafareň ”. Ponúkam na predaj krásnu drevenú hokandskú lavicu,celá drevená s. Vsetky su ako cez kopirku uz ani zaujimave to neni. A tato sa radsej foti po prsia lebo ta šafareň , ktoru nosi tak to ma daleko od zadku.


Na východe to voláme šafareň. Tohto týždňa som jednu dokončil-bola vo farbe slonová kosť. Môžeme sa o takejto lavici porozprávať. Vyskúšajte: – hľadať niečo iné. Hutoracko – český slovník A ABO – NEBO AKO – JAKO ALOV – ZPĚT AMBRELA – DEŠTNÍK ANCIKRIST – ANTIKRIST (NADÁVKA) ANDRIŠ – ONDŘEJ . ALESPOŇ – CHOĽEM ALKOHOL – PAĽENKA ALŽBĚTA – ERŽA ANGREŠT – KOSMEJDI ANTIKRIST (NADÁVKA) – ANCIKRIST . Slovo šafáren v iných slovníkoch.


Súbor nábytku tvoril “stul”, lavica s odkladacím priestorom “ šafareň ”, vysoko ustlaná “posceľ”, “lada” na odkladanie. Vstupný “prikľet” bol často odkladacím . Marcové potulky nás zaviedli do kochanoviec. Trebišovčaňe še rano zobudza, spravia sebe frištik, vicahňu šmati zo šifonera a frišno ucekaju do roboti. Cez vikend še robi na zahradze. Raspel - rašpel ein-rücken - narukovat schafaere - šafareň.


Odkupim šafareň ,rôzne typy,aj vo väčšom množstve,viem si pre ne prisť vramci SK a ĆR,platim peniaze na mieste a vieme na dohodnuť s cenou. Vnútorné usporiadanie s hor. Komoda šafareň - Nájsť lacné použité Stuff . Learn more original Starozitny Nabytok Michalovce pic .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky