štvrtok 8. februára 2018

Nefrologia nitra

Nefrologia nitra

Malé modifikácie uvedeného rozvrhu môžu nastať v utorok – ak je naplánovaná renálna biopsia, vykonáva sa vždy o 7:hod. Nitra Poliklinika Klokočina. Pozrite si tiež: Nefrológia a dialýza Rádiodiagnostické ambulancie Zdravotné služby Ambulancie a lekári.


Zuzana Straussová, PhD. Nefrologická ambulancia poskytuje špecializované ambulantné služby v odbore nefrológia , vedie dispenzár nefrologických pacientov, . Fajčíková Tatiana, MUDr. Urológia a nefrológia v Nitre. Pridať hodnotenie lekára. Kde nájdete tohto lekára?


Každý zdravotnícky pracovník je uvedený so špecializáciou. Vyhľadávať možno na základe mena, kategórie a . UKONČILA SVOJU ČINNOSŤ . Odborné zameranie: nefrológia. Miesto prevádzkovania: Poliklinika Klokočina.


Poskytovateľ: FAME s. Aj o tom sa diskutuje na Modrom koníku. Chýba: nefrologia 33. Slovenskej nefrologickej spolo? Aktuality v nefrológii a hypertenziológii ! Divadla Andreja Bagara v Nitre. Je nám ľúto, ale zadali ste zlú adresu, alebo hľadaný lekár so špecializáciou nefrológ - nefrológia v zadanej lokalite Nitrianský kraj ešte nie je v našej databáze.


Bezplatný objednávkový systém umožňuje objednať sa na jednom mieste k všeobecnému lekárovi pre dospelých, k všeobecnému lekárovi pre deti a dorast,. Medarda je komplexné zdravotnícke zariadenie, ktoré sídli na Špitálskej v Nitre v bezprostrednej blízkosti Nitrianskej fakultnej nemocnice. Jana Žitná ako iný zdravotnícky pracovník - logopé. Objednanie k lekárovi cez internet.


Nájdite svojho lekára a objednajte sa na vyšetrenie online. Riadiace systémy Domat a Siemens. Implementácia a dodávka prvkov Fibaro. Maňa, Nové Zámky, VLADIMÍR. Hlavný odborník pre nefrológiu MZ SR.


Nové Mesto nad Váhom, NZZ - Nefrol. Ambulancia pediatrickej nefrológie , Myjava, (Nemocnica s poliklinikou Myjava). Lekár MARIŠ KAROL so špecializáciou nefrológia pôsobiaci v zdravotníckom zariadení DIA-NE s. Detská nefrológia a Svetový deň obličiek. Miroslav Šašinka, Katarína Furková, Milan Pavlovič.


Ambulancia so špecializáciou nefrológia s poradovým číslom pôsobiaca v rámci poskytovateľa zdravotnej starostlivosti PEDNEF, s. Zoznam subjektov v kategórii nefrológia z obce Trenčín a okolia. Banskobystrický kraj (1) Bratislavský kraj (2) Košický kraj (2) Nitriansky kraj (1) Prešovský kraj .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky