piatok 9. februára 2018

Kupit knihy online

Kupit knihy online

Kompletný program , vstupenky online, kontakt a všetky informácie o Mestské kultúrne stredisko. Zásady ochrany osobných údajov. Návrat na počítačovú verziu. Všetky práva vyhradené.


Futbalový portál, kde nájdete všetky výsledky, štatistiky, zápasy a ďalšie užitočné informácie o futbale. Zajtrajšie noviny - Bezplatný dvojtýždenník Košíc. V minulosti v nej sídlilo.


Sme tu s vami už rokov! Milan (40) má tri deti a aby zabezpečil svoju rodinu, chodí pracovať do Nemecka. Počas návštevy doma cez Vianoce zistí, že jeho najstarší syn Adam je členom . Sledujte novinky a pripravované podujatia v Auparku Košice.


Návštevníkom ponúka bohatý sprievodný program , nonstop informácie o aktuálnom dianí, ale najmä pestrú ponuku športového. Charitatívny Fashion Bazár KOŠICE : DNES. Tradičná prvá “letná” jazda vláčikom ťahaným dnes už 135-ročnou parnou. Tradičný prvomájový zábavný program plný hier, hudobných a . Kliknite a naplánujte - kam na výlet Košice. Košice , Adrián Harvan - dirigent, Divadlo Romathan.


Title: KOŠICE : DNES 6. Bohatý program z éry pred EEI. Mnohé V piatok deti skrášlili chodník na Hlavnej ulici svojimi kresbami. Zvukové DIY divočiny: víkendový hudobný workshop pre deti.


Kultúrny program je zameraný na všetky vekové skupiny, ponúka množstvo. Dnes je Deň detí , jeden z najobľúbenejších sviatkov našich drobcov. Leví kráľ (The Lion King) CINEMAX so 5. DO KOŠÍC MIERI FENOMÉN VANESSA MAE. HC Košice - MHK Liptovský Mikuláš. Pripravujeme pre vás ako počas každého ročníka Cassovia Classic program plný pohody, zaujímavostí a krásnych chvíľ.


Oficiálna facebook stránka Mestskej časti Košice - Západ. Program a catering Vám vieme nastaviť na mieru a taikto aj otváracie hodiny areálu. Košiciach - miesto pre Váš oddych, relax,. Náš areál ponúka detské ihrisko a športové aktivity pre deti aj dospelých. Titulka Program Novinky Info a trať Dôležité informácie Registrácia Štartová listina Galéria Partneri Kontakty.


Chceme, aby deti a mládež pri skúmaní vedeckých hypotéz a overovaní technických a prírodných zákonitostí napredovali, aby sa nenudili, . Dnes si s našimi záhradkármi zopakujeme práce, ktoré treba stihnúť v októbri. PÓDIÁ sú hudobno-zábavný program , v ktorom hudobník Peter Bič . TJ Slávia UPJŠ Lýdia Petruňáková. Okrem samotných pretekov tu však budeme mať aj pestrý program pre deti a na . Miesto: Dom umenia, Košice. Adresa: Moyzesova 6 Košice.


Tradičné ľudové zvyky regiónu Abov v okrese Košice - okolie. SNP - premietanie filmov, kultúrny program , tvorivé dielne pre deti.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky