streda 21. februára 2018

Pekne citaty

Pekne citaty

Najlepšie hodnotené citáty na projekte citaty. Neplač, že zapadlo slnko, lebo slzy ti zabrania uvidieť hviezdy. V pár vetách vás vedia nadchnúť i motivovať.


Sú tu aj citáty na zamyslenie, s ktorými dokážete posúvať . Dôkazom sú aj výroky slávnych ľudí, ktorých láska, či už šťastná alebo nešťastná, taktiež neobišla. Prečítajte si zamilované citáty , ktoré sme si pre vás pripravili, .

Pekne citaty

Navštívte najväčšiu zbierku citátov, ktorá obsahuje skvelé citáty od vašich obľúbených autorov. Zdieľajte citáty s priateľmi a podeľte sa o múdrosti slávnych. Najzaujímavejšie citáty o živote od autorov z celého sveta - výber vtipných, inšpiratívnych a motivačných citátov na tému život.


Hovoria nám o živote, úspechu, ľuďoch, zdraví, bohatstve, Bohu, láske a mnohých iných oblastiach života. V tomto blogu nájdete viac ako myšlienok a citátov o biznise, úspechu, živote, vzdelávaní, leadershipe, ale aj o vytrvalosti. Výstižné a poučné citáty od známych aj neznámych osobností na každý deň.


Každý deň nové príspevky. Pozeraj super obrázky a video, zasmej sa na haluzných .

Posuňte ich svojim deťom! Rodičia či ešte starí rodičia nás učili, že v rozprávkach sa skrýva pravda. Z nich sme sa naučili o fungovaní dobra a . Na tejto stranke najdete pekne citaty hodne zamyslenia. Najcastejsie o laske, priatelstve ale taktiez zivote.


Milí moji, týchto pár riadkov som zozbierala a venujem ich práve tým, ktorí aj v tejto chladnej a uponáhlanej dobe, vedia otvoriť svoje srdce a . Existujú dva spôsoby, ako . Ak máte radi krásne citáty , prečítajte si citáty o šťastí, ktoré by sme my zaradili medzi najlepšie. Krátke, jednoduché, inšpiratívne a milé citáty. Strhnú pozornosť dieťaťa a donútia každý deň zamyslieť sa.


Deti potrebujú byť obkolesené pozitívnym prístupom . Ak máte chuť na trochu romantiky, vybrali sme pre vás obľúbené filmové scénky, v ktorých zazneli pekné myšlienky o láske. Znáte nějaké pěkné citáty o motorkách? Nech teda biblické citáty potešia vaše srdce i myseľ!


Biblia je stále aktuálna a . Svadobné šaty, svadobné . Pekné spomienky nás môžu veľmi potešiť vo chvíľach smútku.

Nikdy sa nvzdávaj v boji o. Ak hľadáte inšpiráciu, tak vám môžu pomôcť citáty slávnych ľudí. Citáty pre pohladenie duše. Tetovanie nápisov a citátov ostáva „in” a my sme sa rozhodli pomôcť. Tým, že si necháte vytvoriť návrh umelcom nezískate len pekný dizajn, . Príroda je oproti nám vo výhode, môže existovať bez. Niekedy je veľmi dobré hľadať inšpiráciu vo výrokoch slávnych ľudí o úspechu.


Zozbieral som citátov slávnych ľudí o úspechu, ktoré dokážu nakopnúť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky